Om

Vinnie Andersen, psykoterapeut MPF og coach. Foto: Henrik Petit

Hvad siger kunderne

Marie Aakjær
Ph.d.

Tusind tak for (endnu) en virkelig konstruktiv og brugbar samtale. Du formår virkelig at skabe fokus og give mig nogle 'tænke-tools' med hver gang, som rykker. Det er stort.

Jackie Købmand
Pædagogisk Konsulent

Vil lige takke dig, fordi du hjalp mig på vej i en positiv retning, da jeg var stresset og nede i et hul. Du har gjort en stor forskel. Både fordi du støttede mig, og fordi du fik mig til at se anderledes på tingene og mig selv . Jeg er blevet mere sikker på mig selv og kan se det gode jeg rummer. Jeg vil anbefale dig til alle der mangler en dygtig coach eller terapeut.

Ulla Meinecke-Søes
Cand.jur. Projektleder, karrierekonsulent og tidligere HR Direktør

Kendetegnende for Vinnies arbejde er dels den store viden og indsigt, hun har i de emner, hun er specialiseret i, dels den vedholdende professionalisme hun går til opgaverne med.  Dette har gjort Vinnie til en tillidsskabende og værdsat samarbejdspartner, som jeg ikke tøver med at anbefale andre.

Vinnie Andersen

Hvordan bliver man stående i den stiveste modvind – og hvordan rejser man sig efter modgang

Vinnie Andersen ejer af Center for StressRobusthed:

I 2001 var jeg så uheldig, at jeg blev ramt af en alvorlig sygdom – som stressede og udfordrede mig.
I perioder krævede det indlæggelser, brug af medicin med kraftige bivirkninger og gav mange gener i form af funktionsnedsættelse, smerter og kronisk træthed. Det virkede til tider helt uoverskueligt.
Men fik mig til at brænde for at finde ud af, hvordan man trods alt kan få et godt, tilfredsstillende og indholdsrigt både arbejds- og hverdagsliv. Derfor har jeg siden 2002 arbejdet med stress, stresshåndtering og opbygning af
fysisk og mental modstandskraft og trivsel.

Min baggrund

Jeg har gennemført over 2500 samtaleforløb, og har mere end 20 års erfaring i at arbejde med sundhedsfremme, trivsel og stress.
Jeg er uddannet:
-Fysioterapeut
-Psykoterapeut MPF
-Eksamineret coach (fra Copenhagen Coaching Center)
-Master I Positiv Psykologi (MoPP) fra Aarhus Universitet

Jeg er videbegærlig - og er derfor altid i gang med en bog eller et kursus. Jeg elsker at lære mere og nyt.

Jeg har erfaringer fra lederjobs som uddannelseschef og afdelingsfysioterapeut. Desuden har jeg arbejdet som projektleder og coach på forskningsprojekt på Københavns Universitet ved Reinhard Stelther, som seniorkonsulent og coach hos Copenhagen Coaching Center, projektleder i Hjerteforeningen, sundhedskonsulent i Folkesundhed København, sundhedskonsulent i Nationalt Center for Sundhedsfremme på arbejdspladsen, stresskonsulent i Corporate Care, og konsulent for Falck Healt Care. Selvstændig siden 2011, og er ejer af Center for StressRobusthed.

Drivkraften i mit arbejde er at gøre en forskel af høj standard - uanset om det er i en individuel samtale eller på en workshop. En forskel der betyder, at mennesker bliver i stand til at være den, de ønsker at være, og gøre de ting i deres liv eller arbejdsliv, som de drømmer om.

Har fået supervision af Cand. Psych. Aut. Henrik Tingleff. Går i supervision hos Lise August Cand. Psych. Aut. Specialist i Psykoterapi siden 2004, og Peter Kofoed siden 2022. Certificeret i neuroaffektiv psykoterapi ved Susan Hart og Marianne Bentzen 2017

Se yderligere beskrivelse på linkedin: dk.linkedin.com/in/vinnieandersen/