Referencer

Robin Juel Johansen

Digital Direktør Operate

Jeg mødte Vinnie på et tidspunkt, hvor jeg var hårdt ramt af stress. Hun startede med at give mig nogle meget konkrete værktøjer, som gav mig ro i kroppen og hovedet. Jeg begyndte langsomt at blive mig selv igen. Herefter arbejdede vi struktureret med at genopbygge min kapacitet, identificere mine værdier, og give mig nogle værktøjer til at håndtere stress og stressende situationer konstruktivt i fremtiden. Vinnie har også rådgivet de øvrige ledere på min arbejdsplads om, hvordan vi håndterer og arbejder med stress. Jeg kan anbefale Vinnie til alle, som enten selv er ramt af stress, som vil øge deres stressrobusthed eller som har ledelsesansvar, og gerne vil skabe bedre rammer for deres medarbejdere.

Tine Weppler

Direktør

Som leder kan der være behov for, at få en ekstern hjælp til at coache medarbejdere, der af forskellige
årsager er pressede og eller stressede. I de situationer har jeg med stor succes brugt Vinnie, fordi hun
både giver medarbejderne nærvær og ro – og samtidig holder fokus og er nysgerrig på den enkeltes
situation. Medarbejderne har følt sig hørt, følt at de fik et velstruktureret og yderst givende forløb
– og kom ud på den anden side med langt større indsigt og handlemuligheder.
De medarbejdere, der var igennem et forløb, fik stor tillid til Vinnie og kunne efterfølgende varmt anbefale
et forløb med hende til andre i lignende situationer – også uden for arbejdspladsen. Som firma og leder
oplevede jeg den glæde at få medarbejderen tilbage med langt større ro og balance – og ikke mindst glæde.
Derfor har det været en fornøjelse at samarbejde med Vinnie – og jeg kan give hende mine varmeste anbefalinger.

Marie Aakjær

Ph.d.

Tusind tak for (endnu) en virkelig konstruktiv og brugbar samtale. Du formår virkelig at skabe fokus og give mig nogle 'tænke-tools' med hver gang, som rykker. Det er stort.

Jackie Købmand

Pædagogisk Konsulent

Vil lige takke dig, fordi du hjalp mig på vej i en positiv retning, da jeg var stresset og nede i et hul. Du har gjort en stor forskel. Både fordi du støttede mig, og fordi du fik mig til at se anderledes på tingene og mig selv . Jeg er blevet mere sikker på mig selv og kan se det gode jeg rummer. Jeg vil anbefale dig til alle der mangler en dygtig coach eller terapeut.

Ulla Meinecke-Søes

Jeg har samarbejdet med Vinnie Andersen i flere forskellige sammenhænge. Første gang var jeg holddeltager på et undervisningsforløb om coaching af stressramte, og her imponerede Vinnie dels med sin store viden og indsigt på området, og dels ved sine fine og pædagogiske formidlingsevner. Senere - som HR Direktør i en international virksomhed - brugte jeg Vinnie, som coach i forhold til stresshåndtering og lederudvikling af mine medarbejdere og ledere. Her fik jeg den feedback fra de coachede, at de havde været meget glade for et forløb, hvor de især fremhævede, at Vinnie via gode teknikker og et ærlig og åben skiften mellem coaching og sparring havde givet dem gode værktøjer til at håndtere balancen i en meget travl hverdag. Og endelig har jeg brugt Vinnie som underviser for mentorer og ledere i positiv psykologi og opbygning af mental stressrobusthed.
Kendetegnende for Vinnies arbejde er dels den store viden og indsigt, hun har i de emner, hun er specialiseret i, dels den vedholdende professionalisme hun går til opgaverne med.  Dette har gjort Vinnie til en tillidsskabende og værdsat samarbejdspartner, som jeg ikke tøver med at anbefale andre.

Jeg har udført opgaver for

Aller Media A/S,  Allianz - AGCS, Københavns Universitet, Folketingets Administration, Folketingets Ombudsmand,  Operate A/S, Karnov Group, Lægeforeningen, Dansk Magisterforening, Landbrug og Fødevarer, Gyldendals Bogklubber, Holscher Nordberg, Hotel Cecil, Travelpooleurope, Netto, Plejehjemmet Søndervang, Lejernes Landsorganisation, Steria, Ingrid Jespersens Gymnasieskole, Akademikernes Akasse, Pensam, ATP, Badminton Danmark, Ballerup Kommune, Københavns Kommune, Fredensborg Kommune, Tårnby Kommune, Nordea, DSB, Roskilde Sygehus, Post Danmark, Børneinstitutioner, Diverse skoler...